Βιογραφικά
syrma-theodora-agapo-ton-alimo

Σύρμα Θεοδώρα

Επάγγελμα: Δ.Υ.
Ηλικία: 49 ετών
Τηλέφωνο: 6940995816
Email: dorasyrma[@]gmail.com
Facebook: dorasyrma
Twitter:

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Άλιμο, τελείωσα το 7ο Δημοτικό σχολείο , αποφοίτησα από το 1ο Πρότυπο Λύκειο Θηλέων Αθηνών, πέρασα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών τελειώνοντας το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών. Ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και σήμερα εργάζομαι στην Εθνική Εποπτική Αεροναυτιλίας και εκπροσωπώ την χώρα μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και σε άλλους Διεθνείς Οργανισμούς.

Ασχολούμαι με τα κοινά ( συλλόγους γονέων και κηδεμόνων – περιβάλλον – πολιτισμός) τα τελευταία είκοσι δύο χρόνια , έχω δύο κόρες την Τζωρτζίνα και την Μάριβη που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο. Αποφάσισα να είμαι υποψήφια για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές γιατί θέλω η πόλη μου να γίνει καλύτερη γιατί θέλω να ξεφύγουμε από την μιζέρια του «τίποτα δεν γίνεται», γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε την πόλη μας μια πόλη καθαρή και πολιτισμένη για τους δημότες της αλλά και για αυτούς που την επισκέπτονται.

Μαζί με τους άλλους συνυποψήφιους μου αλλά και με τον επικεφαλής της παράταξης τον Ανδρέα Κονδύλη έχουμε την διάθεση, το μεράκι, το όραμα και την τεχνογνωσία για να προσφέρουμε στους Αλιμιώτες εκείνο που τους αξίζει.

Αγαπώ τον Άλιμο και ξεκινάω μαζί με όλους εσάς να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα.