Βιογραφικά
poulogianopoulos

Πουλογιαννόπουλος Σταύρος

Επάγγελμα:
Ηλικία: ετών
Τηλέφωνο:
Email:
Facebook:
Twitter:

Σύντομο Βιογραφικό

Από το 1993 ζω μόνιμα στον Άλιμο συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης της πόλης μου και της καθημερινότητάς μας.Φοίτησα στη Σχολή Βοηθών Ιατρικών Επαγγελμάτων ανακτώντας την ειδικότητα του  ακτινοτεχνολόγου.Εργάσθηκα επί δεκατέσσερα χρόνια στο νοσοκομείο «Ιατρικό Κέντρο Αθηνών» και από το 2003 έως σήμερα ασκώ το επάγγελμά μου στο Ταμείο Υγείας της Τράπεζας Ελλάδος, όπου και διετέλεσα αντιπρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων τη διετία 2010-2012.Είμαι επίσης κάτοχος πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Παντρεμένος με την καθηγήτρια Αγγλικών Κατερίνα Αλιπράντη έχουμε δύο κόρες την Ελένη δεκαεννέα  ετών, πρωτοετή φοιτήτρια της Ιατρικής Αθηνών και την Μαριάννα δεκαεπτά ετών μαθήτρια Λυκείου.

Το διάστημα 2008-2011 υπήρξα αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Αλίμου, μέλος της Σχολικής Επιτροπής και της Ένωσης Γονέων Αλίμου.

Ως μέλος του Δ.Σ. του φιλανθρωπικού συλλόγου «Ζωοδόχος Πηγή» από το 2011 προσπαθώ και από την πλευρά μου καθημερινά να βρεθούμε αλληλέγγυοι σε κάθε ανάγκη των συνανθρώπων μας.