Βιογραφικά
 falkwnakis

Φαλκωνάκης Μιχάλης

Επάγγελμα: Διαμεσολαβητής Ναυτιλιακών Ασφαλειών
Ηλικία: 42 ετών
Τηλέφωνο: 6948515957
Email: m_falkonakis@yahoo.com
Facebook: Michalis Falkonakis
Twitter:

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το 1971. Μεγάλωσα στο Ηράκλειο Κρήτης μέχρι την ηλικία των 19 χρόνων όπου και ήρθα στην Αθήνα, για να προετοιμαστώ για τη φοίτηση μου στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του University of Westminster του Λονδίνου.
Με τη γυναίκα μου, Κέλλυ Αλεξοπούλου, αποφασίσαμε πως ο Άλιμος θα γίνει η μόνιμη κατοικία για το ξεκίνημα της οικογένειας μας και πριν από
2 χρόνια είδαμε την κόρη μας Μαρία να κάνει εδώ τα πρώτα της βήματα.Υπήρξα στέλεχος Ακτοπλοϊκών εταιρειών για περίπου μια δεκαετία, και το τελευταίο χρονικό διάστημα ,ασχολούμαι με τη διαμεσολάβηση ασφαλειών κυρίως στο χώρο της Ναυτιλίας, ενώ παράλληλα έχω ξεκινήσει να βάζω τις βάσεις ,για την επιχειρηματική δραστηριοποίηση μου στο χώρο των τεχνών και του θεάματος.Συμμετέχω για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, γιατί πλέον είμαι πεπεισμένος πως για να αλλάξει η κατάσταση γύρω μας ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός της αφύπνισης, της συμμετοχής, της συλλογικότητας,ξεκινώντας από τη γειτονιά μας ,τη πόλη μας.

Θα συμπορευθώ με τον Ανδρέα γιατί είναι νέος άνθρωπος, με καινοτόμες ιδέες , με όραμα και γνώση της αυτοδιοίκησης και ακόμα περισσότερο επειδή έχει όρεξη για σκληρή δουλειά.
Στις εταιρείες που δραστηριοποιήθηκα τόσο εκτός όσο και εντός συνόρων ,έμαθα να εργάζομαι σκληρά ,με υπομονή και επιμονή με ομαδικό πνεύμα, και κάτω από πίεση για την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.
Τις ίδιες αρετές θα προσπαθήσω να αναδείξω ώστε να πραγματοποιηθεί το όραμα μου για μια ανεξάρτητη δημοτική αρχή, με πραγματικό επίκεντρο το συνδημότη μου ο οποίος θα συμμετέχει και θα συναποφασίζει για τα δρώμενα του δήμου μας.Μία δημοτική αρχή που θα κάνει πράξη τον Πολιτισμό στην καθημερινότητα μας , όπου ο Εθελοντισμός δεν θα είναι μια άγνωστη λέξη αλλά μέρος της ζωής μας. Μια Δ.Α η οποία θα αποδείξει πως είναι και δική της ευθύνη η απασχόληση των δημοτών της , ενισχύοντας έμπρακτα την τοπική Επιχειρηματικότητα.
Είναι υποχρέωση μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να δούμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν ,να μορφώνονται ,να αθλούνται , να συμμετέχουν ,να ερωτεύονται ,σε ένα πιο πολιτισμένο και υγιές περιβάλλον. Μας ενώνει η ίδια αβίαστη και ανεξάρτητη φωνή : Αγαπώ τον Άλιμο.
Την Αγάπη δεν αρκεί όμως μόνο να την εκφράζουμε πρέπει και να την αποδεικνύουμε καθημερινά.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ.

 

Σας ευχαριστώ