Βιογραφικά
katsala l

Κατσάλας Δημήτρης

Επάγγελμα: Γενικός Διευθυντής πολυεθνικής εταιρείας
Ηλικία: 39 ετών
Τηλέφωνο: 210 98 34 403, 6944 57 01 27
Email: katsaldi@yahoo.gr
Facebook: Katsalas Dimitris
Twitter:

Σύντομο Βιογραφικό

  Γεννήθηκα το 1975 στον Άλιμο, και πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στο Κάτω Καλαμάκι. Η πρώτη μου μαθητική εμπειρία ξεκίνησε από το 6ο Δημοτικό Σχολείο και τελείωσε με την αποφοίτηση μου από το Θουκυδίδειο Λύκειο Αλίμου.Σπούδασα στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο ΤΕΙ Πειραιά, από όπου αποφοίτησα το 1999. Υπηρέτησα τη στρατιωτική θητεία μου στην Προεδρική Φρουρά.

Δραστηριοποιήθηκα, επαγγελματικά, αρχικά στον τραπεζικό τομέα (Εργασίας – Eurobank – Millennium), με ειδίκευση στην Χρηματοοικονομική Ανάλυση και Χρηματοδότηση Μεγάλων Επιχειρήσεων. Το 2004 αποφάσισα να προσπαθήσω στην ελεύθερη αγορά, με αποτέλεσμα, σήμερα, να κατέχω τη θέση του Γενικού Διευθυντή, σε εταιρεία αντιπροσώπευσης γνωστού οίκου του εξωτερικού, στον τομέα του κλιματισμού και της θέρμανσης.

Είμαι παντρεμένος με την Μαρίνα Πολυχρονοπούλου, τραπεζοϋπάλληλο, με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά, την Ναταλία και τον Παύλο, ηλικίας εννέα και τριών ετών αντίστοιχα.

Υπήρξα ανέκαθεν ενεργός πολίτης, με σαφείς απόψεις, κρίσεις και ιδέες, ως προς τα κοινά.

Το 2012, εκλέχθηκα Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου περιοχής Κυθηρίων Αλίμου, «Η Μυρτιδιώτισσα». Συμμετέχω ενεργά, στις πολιτιστικές και κοινωνικές του δραστηριότητες.

Η καθαριότητα, η έλλειψη πρασίνου, το συγκοινωνιακό, η συνετή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, η προσπάθεια εξεύρεσης άλλων πόρων, είναι θέματα μείζονος σημασίας για την αναβάθμιση των υποδομών του και τη βελτίωση της καθημερινής ζωής των δημοτών.

Ας δράσουμε και ας αγωνιστούμε, για να έχουμε την πόλη που μας αξίζει.

Γιατί

ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤOΝ ΑΛΙΜΟ