Βιογραφικά
artemis

Καραμολέγκος Αρτέμης

Επάγγελμα: Ελεύθερος Επαγγελματίας
Ηλικία: 38 ετών
Τηλέφωνο: 2109887969 – 6944581519
Email: artemis.karamolegos@gmail.com
Facebook: Αρτεμης Καραμολεγκος
Twitter:

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στον Άλιμο το 1975. Κατάγομαι από την Σαντορίνη. Από το 1995 εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με εξειδίκευση στις οικοδομικές επιχειρήσεις.
Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Καραμέρου και έχω δυο παιδιά τον Ευάγγελο 7,5 ετών και την Χρυσούλα 6 ετών.
Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ στα κοινά του Δήμου που μεγάλωσα και θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου για να τον αναβαθμίσουμε.
Να δημιουργήσουμε καλύτερες παροχές σε νέους γονείς στους παιδικούς σταθμούς, ασφαλέστερες παιδικές χαρές( με περιφράξεις και ασφαλείς εξοπλισμούς).
Συμμετέχω στο ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Ανδρέα Κονδύλη γιατί πρέπει να δούμε καλύτερες μέρες στο Δήμο μας.
Σε όλη μου τη ζωή συμμετείχα ενεργά στις δράσεις εξωραϊστικών Συλλόγων της Σαντορίνης και μέλημά μου είναι να μπορώ να προσφέρω στον συνάνθρωπο μου που έχει ανάγκη.Γιατί είμαι στον συνδυασμό του Ανδρέα Κονδύλη

Γνωρίζω τον Ανδρέα Κονδύλη ως επαγγελματία και ως άνθρωπο, έξω από το πολιτικό σκηνικό. Είχα την ευκαιρία να μετρήσω αυτά που πιστεύει και να αξιολογήσω τον τρόπο που ενεργεί πολύ πριν αποφασίσω να είμαι υποψήφιος ο ίδιος για δημοτικός σύμβουλος.

Ο Ανδρέας είναι νέος άνθρωπος και πιστεύει αληθινά αυτό που υποστηρίζει. Αγωνίζεται με πάθος να πετύχει αυτά που στοχεύει. Είναι συνεπής με όσα διακηρύσσει. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η απόφασή του να αφήσει μια θέση αντιδημάρχου και να μπει από την αρχή στην πολιτική αρένα με οποιοδήποτε κόστος, όταν διαπίστωσε ότι η δημοτική αρχή δεν ήταν συνεπής με τις υποσχέσεις της προς τους Αλιμιώτες. Δεν ζητάει τη συνδρομή των κομμάτων, έχει καινοτόμες ιδέες και όραμα. Για να γίνει αυτό το όραμα πραγματικότητα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων εμάς που είμαστε μαζί του αλλά και τη δική σας εμπιστοσύνη, τη συμμετοχή και την ψήφο σας. Αντιλαμβάνεται την κομματική ανεξαρτησία ως μια υπεύθυνη πολιτική επιλογή, ειδικά για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Ανδρέα Κονδύλη όταν είδα ότι τα πιστεύω του είναι κοντά με τα δικά μου, όταν διαπίστωσα ότι μπορεί να φέρει κοντά ανθρώπους από διαφορετικούς χώρους, βάζοντας στην άκρη της κομματικές ταμπέλες. Ότι είναι διατεθειμένος να παλέψει και να συγκρουστεί, εάν χρειαστεί, με τα κατεστημένα που κρατούν τον Δήμο μας δέσμιο σε ξεπερασμένες πολιτικές και αναποτελεσματικές καταστάσεις.