Βιογραφικά
giapanas2 - Copy

Γιαπανάς Σταύρος

Επάγγελμα: Συνταξιούχος [Ο.Α]
Ηλικία: 59 ετών
Τηλέφωνο: 210-9810622, 6945478694
Email: stav2yap@yahoo.com
Facebook: Σταυρος Γιαπανας
Twitter:

Σύντομο Βιογραφικό

Κατάγομαι από την Κύπροαπό όπου και τελείωσα το 6τάξιο κλασικό γυμνάσιοΑμέσως μετά έκανα την στρατιωτική μου θητεία και απολύθηκα με το βαθμό του έφεδρου ανθ/γου.Ήλθα στην Ελλάδα το 1977,  εργάστηκα 2 χρόνια και μετά πήγα στην Αμερική [usa] όπου σπούδασα στο Πανεπιστήμιο του Northrop στο Los Angeles California και αποφοίτησα το 1982 ως, μηχανικός α/φ.  Έκτοτε, γύρισα και διαμένω στο Άλιμο. Εργάστηκα και συνταξιοδοτήθηκα από την Ο.Α.Για πολλά έτη ήμουν μέλος του συλλόγου Αμπελακίων και εκλεγόμουν στο διοικητικό συμβούλιο, όπου μαζί και με τον  Ανδρέα Κονδύλη δώσαμε πολλούς αγώνες για τα Αμπελάκια και πετύχαμε στα διοικητικά συμβούλια του δήμου μας, αλλαγές δυσμενών αποφάσεων κατά των δημοτών –Αμπελακιωτων. Απαλοτριώσαμε και δετροφυτέψαμε πολλούς χώρους, απομακρύναμε μάντρες με ρύπους και φροντίσαμε για την τακτική καθαριότητα ,φτιάξαμε παιδικές χαρές κ.α. Εκδίδαμε και Εφημερίδα» Τα Αμπελάκια» όπου ενημερώναμε τους κάτοικους και το δήμο για τα καθημερινά προβλήματά μας.Γνωρίζω τον Ανδρέα από μικρο παιδί και την οικογένεια του.Ο Ανδρέας πάντα δυναμικός και πάντα παρών, δίκαιος και έντιμος βοηθούσε στην επίλυση των προβλημάτων που είχαν οι συνδημότες του.

Τώρα ζήτω το ψήφο των συνδημοτών μου για να παλέψουμε και πάλι μαζί με τον Ανδρέα Κονδύλη [σαν Δήμαρχο],για τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου και στο σύνολο του.

Ο Ανδρέας είναι νέος,μορφωμένος και με μοντέρνες ιδέες,έχει όραμα και είναι έντιμος. Με δυνατό συμβούλιο και σύμβουλους θα φτιάξει ένα νέο δήμο, ζηλευτό από όλους τους άλλους.

Καλή επιτυχία στον Αντρέα Κονδύλη,του ΑΞΙΖΕΙ