Βιογραφικά
foto ananiadou

Ανανιάδου-Παγουρτζή Μαίρη

Επάγγελμα:  Ιδιωτικός Τομέας – Πληροφορική (Services Sales Manager)
Ηλικία:  48
Τηλέφωνο:
Email: m.ananiadou@gmail.com
Facebook: Mary Ananiadou
Twitter:

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κωνσταντινούπολη. Σε ηλικία 12 ετών εγκαταστάθηκα στον Άλιμο με την οικογένεια μου. Αποφοίτησα από το Θουκυδίδειο Γυμνάσιο-Λύκειο Αλίμου και στη συνέχεια σπούδασα Πληροφορική,  παρακολουθώντας ταυτόχρονα σειρά σεμιναρίων σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων (χρηματοοικονομικά,  μάρκετινγκ, πωλήσεις, δημόσιες σχέσεις κ.α).Από τη νεαρή μου ηλικία έως και σήμερα, εργάζομαι συνεχώς σε επιτελικές θέσεις μεγάλων ιδιωτικών εταιρειών στο χώρο της πληροφορικής (Singular, Altec, Cosmos Business Systems).  Η πολύχρονη  σταδιοδρομία μου σε θέσεις ευθύνης και ο χειρισμός των “απαιτητικών” σχέσεων  εντός και εκτός εταιρείας, έχουν αναπτύξει  την ικανότητά μου να αντεπεξέρχομαι στις υποχρεώσεις μου κάτω από συνθήκες πίεσης,  να τηρώ αυστηρά χρονοδιαγράμματα, να εστιάζω στο στόχο και στο αποτέλεσμα, να καθοδηγώ τους συνεργάτες μου,  καθώς και να συνεργάζομαι αρμονικά, αλλά και δυναμικά, με ομάδες.Δραστηριοποιούμαι  στον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, στο Θουκυδίδειο Γυμναστικό Σύλλογο και στη Σχολική Επιτροπή Α΄θμιας Εκπαίδευσης, όπου αγωνίζομαι να γίνουν οι τέχνες και ο αθλητισμός μέρος της διαπαιδαγώγησης των μαθητών. Είμαι, επίσης, μέλος της επιτροπής ψηφιακής οικονομίας του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής Ελλάδος).Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Παγουρτζή και έχουμε 2 παιδιά – τη Μελίνα και τον Άγγελο, 11 και  9 ετών.Με όραμα τον εκσυγχρονισμό της Πόλης μας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, θέλω να συμβάλλω στο να κληρονομήσουν τα παιδιά μας έναν τόπο καλύτερο.

 

Γιατί κατεβαίνω υποψήφια και γιατί με τον Ανδρέα Κονδύλη

Ανήκω σε μια γενιά που οι πολιτικοί της αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Ένιωσα  και νιώθω θυμό, αγανάκτηση, ανασφάλεια αλλά κυρίως ντροπή και ενοχή απέναντι στις νεότερες γενιές και στα παιδιά, για την ανοχή που έδειξα τόσα χρόνια.

Θέλω να μένουν τα παιδιά μας στην Ελλάδα. Δεν θέλω να ξεπουλιέται ο τόπος μας.  Θέλω να κυκλοφορώ άφοβα τη νύχτα. Θέλω να ζω σε καθαρό και αξιοπρεπές  περιβάλλον.  Θέλω το αυτονόητο να είναι δεδομένο. Θέλω οι άνθρωποι να χαμογελάνε.

Την ελπίδα για το καλύτερο μου την έδωσε ο Ανδρέας στην ομιλία του, όταν ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Αλίμου.

Σκέφτηκα ότι οφείλουμε να δώσουμε τα ηνία στα χέρια των νεότερων ανθρώπων που το μέλλον τους ανήκει.

Έτσι, αντλώντας δύναμη από την αγωνία μου για τα παιδιά μας, για τον τόπο που θα τους παραδώσουμε και τη διάθεση να διορθώσουμε τα λάθη της γενιάς μας, αποφάσισα να συνδράμω στον αγώνα του Ανδρέα.

Ο Ανδρέας συγκεντρώνει ένα πλήθος χαρακτηριστικών που τον καθιστούν κατάλληλο και ικανό για Δήμαρχο.   Η κοινωνική του ευαισθησία, τα νιάτα, η όρεξη  για δουλειά σε συνδυασμό με την εμπειρία του στη διοίκηση του Δήμου –αφού έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος- προσδίδουν στην υποψηφιότητα του  συγκριτικό πλεονέκτημα. Έχει όραμα, πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Μπορεί να ξεχωρίσει το δίκαιο από το άδικο, έχει την αίσθηση της ισονομίας, σέβεται τους συμπολίτες του. Έχει  ήθος και το κυριότερο…: Νοιάζεται!

Αυτά του τα γνωρίσματα με κάνουν να θέλω να συμβάλλω στον αγώνα του και να προσφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου στην πόλη μου.

Φιλικά,

Μαίρη Ανανιάδου – Παγουρτζή